dijous, 26 de novembre del 2015

El Tast de la Tardor a P3

Aquest matí els Peixos hem fet una llista de fruits de la tardor a la pissarra per poder anar més tard a comprar-los. Se'ns han ocorregut moltes fruites i aliments (síndria, xocolata, llimona...) però entre tots hem discriminat només els fruits que mengem a la Tardor, Després del pati hem sortit a comprar a la fruiteria del carrer Olzinelles. Quan hem arribat hem dit "Hola, bon dia!", hem buscat el que teníem apuntat a la llista i ho hem posat en bosses. La fruitera ho ha pesat, li hem pagat el que devíem i quan ens ha tornat el canvi hem tornat cap a l'Escola dient "Adéu, moltes gràcies!".

A la tarda, hem fet el TAST del caqui, la magrana, el moniato, les ametlles, el raïm de dos colors, les avellanes, els pinyons, les nous... A més a més, hem vist com eren les closques abans de pelar, hem comprovat que el codony i la pera no són iguals, que la magrana te l'interior ple de boletes de color vermell i que el caqui té una estrella a dins!! 

Alguns pensàvem que no ens agradava el caqui perquè "rellisca" o el moniato perquè "s'enganxa als dits" o les nous perquè "piquen" o el raïm fosc perquè "és negre". Però després de tastar-los i fer alguna ganyota, molts hem canviat d'opinió i, inclús, hem repetit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada