dijous, 21 de gener del 2016

CAIXA FORUM - EL VIATGE DEL CARGOL


Els Peixos avui hem anat d'excursió a Caixa Forum, però abans hem pogut jugar a un parc molt xulo del carrer Lleida amb carrer Maria Montessori. Hi havia una caseta amb rampa per pujar agafats a una corda o per les barres laterals. A un extrem hi havia un tobogan llarg i inclinat per baixar lliscant. I si creuàvem pel pont de fustes i cordes que es bellugava molt, arribàvem a l'altre extrem on hi havia una barra metàl·lica vertical com les dels bombers!També hem pogut pujar als gronxadors en forma d'helicòpter i de cavall!


Després de jugar una estona hem fet camí cap al Caixa Forum on ens esperava en Pep, que ens ha explicat el "VIATGE DEL CARGOL".

La història anava acompanyada de sons que hem pogut reproduir nosaltres amb uns instruments "diferents" als que ja coneixem. Per fer les ones del mar, pots plens de llenties o cigrons; per fer la pluja les mans o unes ampolles retallades; per fer els salts dels animals de l'aigua, bosses de plàstic i unes caixes amb gomes elàstiques; per fer la tempesta, un plàstic gran, timbals fets amb tests grans i cinta adhesiva; i per fer els sons dels amics animals, un fil mullat en aigua lligat a un pot de iogurt. 


En acabar el conte, hem marxat a dinar a l'esplanada del davant on hem dinat i jugat al sol. I fins i tot ha passat "la brigada colomera" a netejar tot el que havíem embrutat (una colla de coloms que hem fet córrer una bona estona).

Ens ha agradat molt!




De 21 de gener de 2016
De 21 de gener de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada