divendres, 7 d’octubre del 2016

Assemblea: DE QUÈ FA GUST LA LLUNA?

Avui els pingüins hem fet la primera assemblea! 
El primer que hem fet és posar les cadires a la rotllana i seure. Hem escollit a l'atzar el president/a i al moderador/a. Aquest cop, li ha tocat a la Joana i a la Camila!
Hem explicat el funcionament de l'assemblea: seurem tots a les cadires, el president/a recordarà les normes, i donarà pas a l'inici de l'assemblea dient: "comença l'assemblea". La mestra explicarà un conte i després podrem parlar sobre aquest. El moderador/a anirà donant el micròfon al nen o a la nena que li toqui parlar. Al final de l'assemblea buscarem unes conclusions i/o uns acords segons la temàtica del conte, que quedaran exposats a la rotllana per anar-ho recordant. I al final el president /a dirà: "s'aixeca l'assemblea" i tornarem a posar les cadires al seu lloc.

Les normes que el president/a ha de recordar són:
- Hem de seure bé.
- Hem de fer silenci.
- Hem d'escoltar.
- Hem d'aixecar el dit per poder parlar i esperar el nostre torn.

Avui hem explicat el conte: DE QUÈ FA GUST LA LLUNA?
  
 El conte ens explica la història d'una tortuga que volia tastar la lluna, però no hi podia arribar, i pensa en cridar un altre animal perquè l'ajudi, així que l'elefant s'enfila sobre d'ella. Però tampoc hi arriben, i criden a la girafa, però tampoc poden tastar-la. Així que van cridant a diferents animals fins que el ratolí aconsegueix, amb ajuda de tots, mossegar la lluna i comparteix entre tots el tros de lluna que ha pogut mossegar.

Clicant sobre la imatge podreu llegir tota la conversa, poc a poc tots els nens i nens aniran expressant el que pensen.
i AQUÍ podeu veure fotos.

1 comentari: