dilluns, 29 de maig del 2017

Sortida al CaixaForum

El divendres els nens i les nenes de la classe de les Girafes vam anar d'excursió al CaixaForum!
Ja som molt grans i hi hem anat en metro!! Ens han acompanyat la Dolors, en Jose i la Maribel.
Hem sorti de l'escola cap a les 10h i hem anat al carrer de Sants a agafar la línia 1 del metro. Hem fet una fila, hem passat el bitllet i cap a dins el metro. Un cop a l'andana hem esperat el metro, quina sorpresa!! Un metro de color groc ha aparegut!!


Hem baixat a Plaça Espanya i hem hagut de caminar una mica. Hem arribat molt d'hora i hem anat a jugar a un parc que hi ha davant del CaixaForum fins que ha sigut l'hora de fer l'activitat, Allà hi havia una estany molt gran amb una zona ajardinada que hi havien  formiguers!

 

Ens ha vingut a buscar la Cintia, la monitora de l'activitat. Ens ha portat a una sala i allà en una pantalla ens ha ensenyat les Formes Geomètriques. Que nosaltres som grans i ja les sabem! Ens ha ensenyat unes fotos i haviem de descobrir on estaven amagades les formes geomètriques.
                   

Sabeu que amb el nostre cos també podem fer formes geomètriques? Ens ha fet una foto fent-les i llavors amb l'ordinador ens ha dibuixat on l'haviem fet. Que divertit!!


Per finalitzar l'activitat, hem fet un col·lage amb figures imantades en una pissarra magnètica en petits grups i entre els components hem hagut de decidir què fariem, llavors ho hem explicat als altres grups.

I cap a dinar a l'escola que ja hi havia gana!!

Si voleu veure les fotos que hem fet, cliqueu AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada