diumenge, 18 de juny del 2017

Anem al CRAM (P4)

Divendres al matí els pingüins vam anar al CRAM, que és el centre de recuperació d'animals marítims que està situat al Prat.
Allà vam simular el salvament d'un dofí. Cadascú de nosaltres teníem una medalla amb un dibuix que ens marcava l'acció que havíem de fer per poder-lo atendre bé, desde trucar al 112 per informar que havíem trobat un dofí, tapar-lo amb una tovallola mullada, anar-lo mullant a poc a poc perquè no s'espanti, esperar a l'equip mèdic, fer les cures pertinents i dur-lo amb una camilla un altre cop al mar.
Després vam anar a veure un tauró blanc. El Carlos, que era el nostre monitor, ens va explicar que no menjaven persones! Simplement fan com altres animals com ara el gos o el gat, que mosseguen si els molestes.
Finalment van anar a veure les tortugues que estan al CRAM, alguna d'elles viu allà perquè no poden tornar al mar, peró al CRAM les cuiden la mar de bé. Ens van explicar que hem de vigilar molt de no llençar coses al mar ja que els animals poden pendre mal i ens vam comprometre a tenir més cura perquè puguin viure sense perills.
AQUÍ podreu veure pas a pas com vam salvar el dofí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada