dimecres, 21 de juny del 2017

BON ESTIU!!

Avui s'acaba el curs i amb això comença l'estiu!
Ha sigut un dia molt especial, ple de somriures, sorpreses, jocs, danses, plors, ... HA ESTAT UN GRAN DIA!! 
L'escola s'acomiada els nens i les nenes de 6è. S'han fet grans, ja aniran a l'institut. Nosaltres, també! Ens quedem a l'escola però passarem a ser alumnes de Primària i anar a 1r., ja no som d'Infantil ni de P5.

 

Hem començat aquest gran dia amb una mica de festa i xerinola. Des de P3 fins a 6è hem fet actuacions de danses, cançons, currandes, .... Hem començat pels més petits. Quan ens ha tocat els nostre torn, el de la classe de Les Girafes, hem sortit amb en Miquel a dansar "El ball de la maniera". QUE REBÉ QUE ENS HA SORTIM!! 



 
Quan hem acabat, no hem anat a seure i, la Nanda, la Cristina i la Maribel ens han anat cridat d'un en un per donar-nos l'orla. JA ESTEM GRADUATS DE L'EDUCACIÓ D'INFANTIL!!
                     
                        





Quan hem acabat, ha estat el torn de Primària, començant per 1r. i acabant per graduar els de 6è. 

La Rosalía també ens ha vingut a veure i mentre esmorzaven, ens ha fet un regal que ha fet ella mateixa, una girafa - clauer d'amigurumi. Molt xula! Ens ha agradat molt aquest detallet que ha tingut amb nosaltres. 
                

Després d'esmorzar hem anat al pati a jugar i quan ja estàvem mooolt cansats i assedegats.. SORPRESA!! La Sara, l'Isabel, la Lurdes i la Maribel ens han repartit un GELAT de gel!! Oooh! Que bo!! I que bé que se'ns ha posat amb aquesta calor!!
 

 

Ja s'acosta el final i hem pujat a la classe a preparar els gots, a agafar els informes, les fotos, ... i a ACOMIADAR-NOS d'en Miquel, d'en Jose i de la Maribel perquè el curs vinent estaran en altres escoles.
No ens ha agradat gaire i hem plorat una mica, però som uns valents!
 

 

Acte seguit, ens ha vingut a buscar la Sílvia per anar a dinar! Caram, tu! Però quin dinar avui!! PIZZA i GELAT!!
 

SI VOLEU VEURE TOTES LES FOTOS, CLIQUEU AQUÍ!

BON ESTIU A TOTS I TOTES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada