divendres, 25 de maig del 2018

Les MaRiEtEs de la classe

Entre totes i tots estem creant una exposició a la classe sobre les marietes molt completa. Podem trobar des de material per pintar i dibuixar, comptar, observar, crear...fins a jugar!


La Noa ha volgut compartir la manualitat que ha fet amb l'ajuda de la seva família. Una marieta dibuixada amb retolador a una base de fusta on: les ales són les seves mans fetes amb feltre, les flors i les fulles estan retallades amb cartolina i amb papers de colors han escrit les respectives parts.
 
La Carly ha afegit a l'exposició un dibuix fet per ella on ha representat una marieta. A la pregunta que li ha fet un dels seus companys: "I per què no té banyes?" Ha respòs: "Perquè és una marieta bebé".
La Rita ha volgut compartir amb nosaltres la seva pilota de la Ladybug que, des de que l'Emma ens va dir que significava marieta, encara ens agrada més. És una pilota que li va regalar la seva àvia el cap de setmana passat quan va anar a les fires de Mataró.
Per un altre costat, ens ha portat diferents llibres amb molta informació sobre les marietes i amb unes fotos precioses per poder-les observar de ben a prop.
La Daniela ens ha volgut ensenyar la manualitat que ha fet amb la seva mare. Una marieta de paper, pintada amb colors i retoladors, amb un cordill per poder-la penjar a l'exposició.
La Freia ens ha mostrat la marieta que ha fet a casa amb plastilina i rotuladors i ens ha fet molta gràcia quan ens ha ensenyat com se li movien els ulls!
La Sujayaa ens ha explicat la manualitat que ha fet la seva germana a l'hora de dinar. Una marieta feta amb papiroflexia i pintada amb rotuladors. Ens a recalcat que la vol deixar a l'exposició de la classe, però que només es pot mirar i no es pot tocar!
 
En Gerard també ens ha mosrtrat el dibuix que ha fet la seva germana i que ell ha col·laborat pintant una mica. Ens ha explicat tots els colors que ha utilitzat i que no li ha dibuixat les potes perquè està volant.
El Kai ens ha portat a la classe una de les motxilles de la seva germana. És molt original ja que té la forma d'una marieta: rodona per dalt a la part del cap i les ales i plana per baix a la part de la panxa. Ens ha explicat que té unes nanses per tal de poder-la penjar a les espatlles (ja sigui al davant o al darrere). Diu que és una motxilla dura com una pedra i ens ho ha fet comprovar amb les nostres propies mans. A més a més, ens ha ensenyat que té una cremellera que et permet obrir-la per guardar coses a dins.


Moltes gràcies a tothom per la feina feta i per compartir-la amb nosaltres!
AQUÍ veureu més fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada