dimarts, 29 de maig del 2018

L'hort de l'escola

Al llarg del curs els alumnes de l'escola han tingut cura de l'hort de l'escola que tenim al pati. Ara ens ha tocat el torn a les veterinàries i els veterinaris. Amb l'ajuda de la Carol, la Vanessa, el Bernat i el Tomeu hem aconseguit ser experts i expertes.

La nostra funció ha estat vigilar el creixement dels tomàquets i plantar unes flors precioses a l'hort vertical que tenim a la paret. Us podem informar que les tomaqueres estan fantàstiques i segurament ben aviat podrem fer collita.
També ens han explicat quines són les fruites de primavera i estiu. A més de menjar-les, algunes d'elles ens poden servir d'arrecades.....sabeu de quina fruita parlem???? 
Hem avisat la Dolors i quina sorpresa! Li hem fet entrega d'un detallet de part de totes les famílies de l'escola perquè ens fa uns àpats deliciosos i és la millor cuinera del món. Un aplaudiment!!
I per acabar hem fet unes broquetes de fruita amb formatge (opcional) i un súper batut carregat de vitamines. Estava deliciós! Mireu, mireu quina bona pinta.
Si voleu veure les fotos de l'activitat podeu clicar AQUÍ
Moltíssimes gràcies Carol, Vanessa, Bernat i Tomeu!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada