dilluns, 28 de maig del 2018

Per fi!!

Després del cap de setmana sempre tornem a l'escola carregats d'històries per explicar i moments viscuts per a compartir amb les companyes i els companys. Avui torna a ser dilluns, però no cabem a la pell de l'emoció perquè per fi hem trobat marietes de veritat!
Havíem estat parlant a l'aula que la majoria de marietes eren vermelles i negres, però que ens en podíem trobar d'altres tonalitats tot i ser una mica menys probable.
Doncs d'excursió amb la família, l'Artau es va endur una grata sorpresa: li va saltar al braç una de color negre amb punts grocs!
Tot i no poder-la capturar perquè va desplegar les ales i va marxar volant, van tenir molta sort perquè en van trobar dues més de color vermell i negre, que són les que tenim a la classe.
Per un altre costat, la Cristina, mestra i Cap d'Estudis de l'escola, també ens n'ha portat una altra perquè la cuidem molt! I així ho hem començat a fer, de moment, hem demanat als inventors/es un terrari ben xulo perquè estigui tranquil·la i pugui descansar amb les seves noves amigues.

Amb tot, la Rita ens ha explicat que va decorar closques de festucs amb la Sujayaa i la seva mare. Mireu quina obra d'art!
EL Nil també ha volgut compartir la seva manualitat feta a casa amb la seva mare. Van estar jugant amb fang i van donar forma a dues marietes precioses.
La Luz ens ha volgut explicar com, amb l'ajuda del seu pare, han fet una marieta amb feltre perfecta per decorar la nostra exposició.
Per acabar d'arrodonir el matí, estàvem jugant al pati i de sobte han aparegut els padrins ha fer-nos dos regals: Una marieta gegant i un castell preciós fets amb les seves pròpies mans, cartó i porexpan!
AQUÍ ens veureu expectants a tantes sorpreses

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada