dimarts, 23 d’octubre del 2018

Estats Units

Ahir la Luz va tornar a l'escola després de molts dies de viatge, però entre la ludoteca i amb el grup partit, no vam poder fer-li gaires preguntes. Per això hem aprofitat avui; ens ha explicat que ha viatjat als Estats Units.
Com que molts no sabíem què era, ens hem ajudat de la bola del món on, alguns han comentat que, els trossos de colors són "les coses importants" i el color blau és "l'aigua".  Hem estat parlant que els Estats Units era un d'aquests països (coses importants), com també ho era el nostre (Espanya). Però tot i ser la mateixa "cosa" hem vist que no són iguals perquè els Estats Units és molt més gran!
Observant la bola del món també hem vist que la millor opció per arribar-hi era amb un mitjà de transport com l'avió o el vaixell. Però que si volem arribar abans, ja que l'Oceà Atlàntic és mooooolt gran, utilitzarem l'avió que és més ràpid, sense dubte! (Han afegit que és millor també per evitar algun pirata).

La Luz també ens ha explicat que va conèixer a dos nenes: la Mia i la Julia. Diu que tenien moltes joguines; parlaven amb castellà i anglès; tenien 5 i 6 anys; una tenia els cabells més llargs que l'altra i sempre estaven contentes.
En definitiva, s'ho ha passat genial a "los unidos" com diuen alguns! 😉

2 comentaris: