dilluns, 1 d’octubre del 2018

La collita

Divendres passat ens vam acomiadar definitivament de l'hort que vam estar conreant el curs passat. Vam passar amb molt d'ordre per la classe de P3 per fer la collita de les pastanagues i les patates que vam plantar fa uns mesos.
Vam observar que havia crescut molt l'herba, però que a l'arrancar les pastanagues i buscar les patates no s'havien fet gaire grans...
                         
                         
Vam estar parlant que potser no havien cresut perquè ha fet molta calor i a l'estar de vacances tot l'estiu ningú de nosaltres ha vingut a regar.
Tot i així, ens vam emportar una petita mostra, i mai millor dit, de les pastanagues a casa:
I amb les patates, avui la Dolors (la cuinera del menjador) ens ha fet una super truita de patata boníssima de la qual no n'ha quedat ni un tros!
                  
                                     
Mentre el grup A ha anat a informàtica, el grup B hem estat parlant sobre els ingredients que es necessiten per fer la truita. A més a més, hem valorat si ens la menjàvem tota nosaltres o què en podíem fer... Hem decidit que la millor opció era guardar un tros per a l'altre grup. 
Un tros? Gran? Petit? Un triangle? Per a quantes personetes?
Al fer el canvi de grup, ens hem adonat que hem compartit la meitat de la truita i que calia fer recompte d'alumnes per repartir els quadrats pertinents. I l'encarregada de repartir-nos aquest tast de truita de patata ha estat la Dàlia ja que ella no en pot menjar.
AIXÍ hem tancat definitivament el projecte de l'hort de P3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada