dissabte, 23 de febrer del 2019

Les Pomes coneixem els nostres padrins i padrines!

Aquest dilluns les Pomes hem sapigut que els alumnes de 5è, que anem coneixent per parelles els divendres perquè ens venen a explicar contes, tenen moltes ganes de coneixer-nos bé i venir a jugar amb nosaltres! Durant tota la setmana hem estat mirant les fotografies dels nostres padrins i padrines, i alguns de nosaltres ja ens enrecordem de com es diu el nen o la nena que jugarà i cuidarà de cada Poma, ens acompanyarà a les sortides o ens ajudarà en algunes activitats quan ho necessitem.
 
Aquest divendres han vingut a veure'ns! Ha estat un moment molt emocionant! Ens hem conegut, ens hem presentat i hem jugat durant la darrera hora de la tarda. Al primer moment, algunes Pomes ens hem quedat una mica parades però poc a poc els nostres padrins i padrines ens han acabat conquistant, hem anat agafant confiança i ens ho hem passat súper bé!
Al moment de recollir ens ha costat una mica ja que se'ns ha fet molt curt! Els padrins i les padrines ens han ajudat a agafar les nostres coses i ens han acompanyat fins la sortida. Ja tenim ganes de que tornin!

Cada 15 dies, els divendres a la tarda, ens vindran a veure i compartirem amb ells i elles una bona estona.
Clicant AQUÍ podreu veure algunes fotos d'aquest moment d'avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada