diumenge, 24 de març del 2019

Les Pomes anem de colònies!

Aquest dijous i divendres les Pomes vam anar de colònies! A l'arribar ens vam trobar amb la resta d'alumnes de l'escola que ens van rebre amb els braços oberts!
Primer vam esmorzar i de seguida ens vam posar en marxa!
La nostra monitora Noelia ens va venir a buscar i vam conèixer al Pirata Malapata que va ser el personatge que ens va guiar en totes les activitats realitzades: gimcana, taller de disfresses pirates, búsqueda de monedes d'or, titelles "la llegenda del Malapata", etc.
Les Pomes havíem d'anar a fer un passeig per la platja, però al final no hi vam anar, era una mica lluny per nosaltres i com estavem una mica cansades vam fer la gimcana amb els Plàtans i les Síndries pels voltants de la casa.
També vam tenir estones per estar tots els alumnes junts i poder estar amb els nostres germans i germanes, i amb els nostres padrins i padrines. Així que les Pomes hem estat molt ben acompanyades en tot moment!
A la nit, després de veure els titelles, encara vam estar una estoneta a la discoteca amb els alumnes grans! 
Quan mireu les fotos ja veureu que a l'hora d'anar dormir no hi va haver cap problema! Estàvem molt contents i contentes per dormir totes les Pomes juntes, però també estàvem molt cansats i cansades!!!!!! Així que vam dormir la mar de bé! Tant, que el pirata Malapata va venir a pintar-nos la cara i ni el vam sentir! Que trapella aquest pirata!
Al matí, després d'esmorzar vam anar a buscar monedes d'or i després vam dinar, el cansansi es començava a notar! Tot i que teníem molta gana la son ens podia!
Després de dinar ja va venir l'autocar a buscar-nos per tornar cap a casa. 
Que bé que ens ho hem passat però quines ganes de veure a les mares i als pares!
Clicant AQUÍ podreu veure algunes fotos d'aquests dos dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada