dilluns, 18 de novembre del 2019

Tenim dues tortugues!!!

Les Tarasques hem tingut una gran sorpresa avui! Després de dinar ens hem trobat una safata plena d'aigua... i per a què deu ser??
Hem pensat diferents opcions: per beure, per rentar-nos, per posar-hi peixos, per una tortuga de mar, per jugar amb coses de la banyera, per un tauró petit, per posar-hi cargols... Quantes opcions!
Però no, finalment hem vist per a què ha servit... per poder veure millor a dues tortugues d'aigua petites! I sabeu què? es quedaran a la classe amb nosaltres i així les podrem observar millor i cuidar-les!
Una d'elles és de l'espècie "falsa mapa". Com hem vist que tenia "crestes" el Jan ha proposat que li podríem dir "Tarasca" ja que la Tarasca de Barcelona també té crestes! I de seguida hem estat tots i totes d'acord.
I l'altra, és de l'espècie "jeroglífica". Ens ha costat una mica més posar-li nom... però l'Ausiàs ha tingut una bona idea! Dies enrera vam veure que hi havia llocs on les Tarasques es deien Cucafera, així que ens ha proposat dir-li "Cucafera", i un altre cop ens ha semblat molt bé a tots i totes!
Així que ja ho sabeu, si parlem de la "Tarasca" i de la "Cucafera", parlem de les nostres tortugues! I durant el curs les observarem, mirarem com són, com van creixent, les compararem, els hi donarem de menjar, les cuidarem... i ens ajudaran a conèixer més coses sobre les tortugues.
Veureu més fotos AQUÍ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada