diumenge, 19 de gener del 2020

Hi cabem tots a sobre d'un lleó?


Després d'explicat el conte: Com amagar un Lleó a l'Escola

Vam fer la pregunta: Creieu que tots els nens i nenes de la nostra classe cabem a sobre un lleó? 

Vam veure que els lleons podien arribar a mesurar 2,50 metres de punta a punta. Per poder  veure quan mesura un lleó i comprovar si tots hi cabem, vam posar 2 cintes  d'1 metre  i la meitat d'una i vam començar a comprovar si hi cabíem.

Un cop vam veure la cinta mètrica d'1 metre vam puntualitzar que 1 metre està format per 100 petites parts (cm). I que els objectes  grans els mesurem amb metres i els objectes petits amb centímetres (cm)



Perquè tota la classe pogués anar a sobre el lleó necessitàvem dos lleons, però un company  va dir que si ens posàvem amb parelles tots i totes hi cabríem.
Per comprovar aquesta hipòtesi, ens vam posar per parelles i vam comprovar si tots 25 agafats de dos en dos hi cabríem a sobre d'un lleó.


I així va ser! La hipòtesi del nostre company va resultar ser certa. Això si una mica estrets i agafats per tot arreu del lleó (cap, crinera, cua, etc.)

Per tant vam descobrir que si anàvem d'un amb un necessitàvem dos lleons però si ens agafàvem per parelles podíem  pujar tots sobre un  lleó adult.

Aquí podeu veure més imatges.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada