diumenge, 1 de març del 2020

Què ens agrada fer fora de l'escola?

Com bé sabeu, fa dues setmanes vam començar a emportar-nos a casa el llibre de les experiències. Amb aquest llibre el que fem és explicar a les nostres companyes i companys d'aula totes aquelles coses que ens agrada fer a fora de l'escola.

L'Artau ens va explicar que fora de l'escola li agrada anar amb patinet. Ens va comentar que alguna vegada ha intentat fer salts. Per altra banda,  ens va ensenyar una gran afició que té: el waterpolo. Ens va explicar en què consistia aquest esport i que gaudeix molt jugant-hi. 

La Rita ens va explicar que a fora de l'escola li agrada molt anar a la muntanya, descobrir i jugar amb  els insectes, saltar al llit elàstic amb la seva germana Lola, fer escalada i anar amb patins i bicicleta. Per últim, però no menys important, li encanta estar amb la seva família i cuinar.

La Noa aquesta setmana ens va explicar que quan està fora de l'escola li agrada fer coses pel barri com ara anar al parc amb els seus amics i el seu germà Unai i anar a la piscina. També ens va dir que li agrada molt anar a la natura i estar amb la seva família. Alhora quan està a casa li agrada molt fer trencaclosques, cuinar i pintar. 

Per últim l'Ovidi aquesta setmana ens ha explicat que li agrada molt anar a la Bisbal amb la seva àvia i passejar-hi pel riu. També li encanta que li expliquin contes de l'Astèrix i l'Obèlix, anar a la piscina i al circ. Ah! I jugar una miqueta a la pantalla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada