diumenge, 26 de novembre del 2017

Exposem invents (1)

Aquests dies continuem coneixent diferents invents de totes les èpoques. Els inventors i les inventores hem treballat a casa amb ajuda dels nostres pares i mares i exposem a la classe l'invent que hem triat.

 La Martina ha volgut buscar informació sobre dos invents: el tupper i el cinema. Ens ha explicat que: "he volgut descobrir qui va inventar les carmanyoles. Aquest nom (Earl Tupper) és del senyor que va inventar les carmanyoles. I aquí he fet un dibuix menjant amb la carmanyola i hi ha aigua i una hamburgueseta. I també he buscat aquesta senyora que és la qui va inventar el cine i gravava amb la càmera de fotos, pujava l'escala i feia una peli amb aquesta càmera."

El Jan i el Martí ens han explicat dos invents.
El Martí ha portat informació sobre la pilota, i ens ha dit que: "La pilota se la van inventar a la Xina, però la pilota per jugar a futbol se la van inventar a Argentina. I totes aquestes pilotes són noves d'ara."
El Jan ho ha fet sobre la nevera. Ens ha explicat que: "Les primeres neveres no funcionaven amb electricitat, funcionaven amb gel, posaven una barra de gel aquí dalt i quan es desfeia posaven més gel."

La Jana ens ha explicat que li agrada molt el violí i per això ha buscat informació sobre aquest instrument. Ens ha explicat que: "No se sap qui va inventar el violí però els inventors dels instruments es diuen Luthiers. El violí el van fer entre diferents països."

L'Aaron ha portat informació sobre el cotxe. Ens ha explicat que: "La mama m'ha ajudat a pintar un cotxe, aquest és vell i ara hi ha cotxes elèctrics."

La Samantha ha escollit com a invent el perfum. Ens ha explicat que: "Els egipcis han inventat el perfum, per fer olor, el van fer amb flors i amb foc."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada