dimarts, 30 de gener del 2018

El Racó de les lletres

Aquests dies estem fent petits canvis a la classe, hem tret algunes taules i ara tenim més espai per moure'ns, jugar i treballar!
Com tenim més espai, hem pensat fer un racó de les lletres, i entre tots i totes hem anat pensant que necessitem en aquest racó per poder veure les lletres, escriure, llegir...

Pensem que podem tenir en el racó de les lletres:
OTGER: Doncs lletres!
ELIAS: L'abecedari.
JANA: Les vocals.
OTGER: Una pissarra per enganxar lletres i per escriure.
ELOI: Un esborrador.
JANAI guix!
MARTÍ: També fulls.
RITA: I colors, perquè si tenim fulls i no tenim colors anem malament.
CAMILA: Llapis, perquè els colors serveixen per dibuixar i no per escriure.
NOAH: Retoladors.
OTGER: Les lletres poden ser pintades o de plàstic.
MARTINA G.: De goma.
MARTÍ: Dibuixades.
ELIAS: Podem posar diferents noms de nens.
MARTINA A.: Llibres.
RITA: Contes.
JAN: Còmics!
ELOI: Diàris.
JOEL: Un ordinador per escriure.
MARTINA A.: Enganxines de lletres.

A més, a la classe tenim diferents tampons amb lletres, molts logotips escrits de diferents maneres, lletres retallades per composar paraules i altres jocs que també podrem tenir al racó.

El primer que hem posat al nostre racó ha estat un abecedari, on no només hi anirem posant logotips sinó que també podrem anant enganxant imatges d'objectes i animals, però abans haurem de pensar quina és la lletra maquinista de cada imatge i les anirem classificant.
Aquest dies ja hem anat posant una mica de material i durant algunes estones alguns de nosaltres ja hi hem volgut jugar!
Poc a poc us anirem ensenyant com treballem en aquest racó, de moment, us deixem unes quantes fotos perquè aneu veient com quedarà i com ens agrada! Cliqueu AQUÍ.

I Clicant AQUÍ podreu veure com anem classificant diferents logotips, amb els que podem intentar llegir, ja que molts els coneixem, i també ens ajuden a anar identificant les lletres escrites de diferent manera (lletra de pal, lletra lligada, lletra d'impremta...).

2 comentaris:

  1. A la mama de la Martina Aldavert el que li ha agradat més de tot ha sigut el racó de les lletres. Però val a dir que tot el que heu fet i treballat m'ha encantat! Visca!

    ResponElimina
  2. Gràcies!!! I a nosaltres ens agrada molt que us agradi!

    ResponElimina