dimarts, 30 de gener del 2018

La vida d'en Joan Miró

A partir d'aquest conte "Petita història de Joan Miró "hem conegut la vida d'aquest gran artista. Des de que va néixer i Barcelona era més petita que ara, i la gent es saludava pel carrer aixecant-se el barret, fins que va traslladar-se a Mallorca i es va anar fent vellet. 
Ens ha quedat molt clar que al Joan des de molt petit li agradava molt dibuixar i pintar i no va parar fins que va fer realitat el seu gran somni, que era ser un gran artista.
També hem vist que li agradava molt la natura i que per això utilitzava en els seus quadres els colors més purs que hi ha: el groc, el vermell i el blau, i utilitzava el negre per fer línies, rodones, figures... Si volia més colors, barrejava els tres colors primaris i així podia pintar amb verd, taronja...
A més, li agrada experimentar amb tot tipus de materials. Als seus quadres hi enganxava de tot, feia línies primes i gruixudes, i utilitzava tot tipus de pinzells, fins i tot escombres i fregones!

Com ens ha agradat la idea de crear amb qualsevol tipus de material, hem preparat un cistell amb diferents material, colors, ceres... amb els tres colors primaris i hem fet cadascú de nosaltres el que hem volgut!
AQUÍ podeu veure com hem treballat i com han anat quedant les nostres obres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada