dijous, 21 de juny del 2018

Projecte Sembazuru de 6è (P5)

Els nens i les nenes de 6è han estat treballant durant uns mesos el projecte Sembazuru, i han parlat sobre la pau i sobre com podem fer un món millor.
A la nostra classe han vingut a explicar-nos el projecte la Jennifer i el Fernando. Primer de tot ens han ensenyat el següent curtmetratge, on el dia i la nit sempre es barallen perquè volen el que l'altre veu. Al final n'hem estat parlant i hem vist que és millor compartir i no barallar-se. Com el sol i la lluna, que al final decideixen canviar-se entre ells i així els dos poden gaudir del que gaudeix l'altre.
Després, la Jennifer i el Fernando ens han explicat la història d'una nena japonesa que es deia Sadako Sasaki, que va voler fer 1000 grues per poder demanar un desitg, que hi haguès pau al món, però estava malalta i no les va poder acabar, així que tots els seus  amics i amigues es van posar a fer grues per tal de poder-ne fer 1000 i que es complís el seu desitg.
Com fer greus és una mica difícil, nosaltres hem ajudar als nens i a les nenes de 6è a decorar els fulls per poder-les fer. quan les grues estiguin fetes les repartiran per diferents comerços del barri de Sants.
Abans de decorar els papers hem pensat que hi podríem escriure i dibuixar...
PAU, NO VIOLÈNCIA, ESTIMAR, AMISTAT...I dibuixar FLORS, CORS, SÍMBOLS DE LA PAU... Mireu que macos han quedat!
 
 
 
 
 
 
Clicant AQUÍ podreu veure com treballem.
Moltes gràcies Jennifer i Fernando per fer-nos partíceps d'aquest projecte tant maco!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada