diumenge, 16 de desembre del 2018

Juguem amb els iPads

Dijous a la tarda les Pomes hem jugat per primer cop amb els iPads i ho hem fet en petits grups mentre els altres jugàvem a la rotllana.
Hem jugat a una aplicació que es diu "bimi boo" on podem trobar molts jocs pels més petits.
Entre tots aquests jocs, hem jugat amb un on primer hem hagut d'anar clicant sobre un gerd perquè aparegui un animal, després l'hem hagut de pintar i finalment s'ha convertit en un trencaclosques que hem hagut de muntar per tal de poder fer un altre animal. A més de fer el trencaclosques, que és un joc d'enginy que desenvolupa el sentit de representació espacial, hem treballat la coordinació òcul manual.
Ens ho hem passat molt bé! Clicant AQUÍ podreu veure més fotos.

3 comentaris:

  1. Hola.
    Aquesta activitat serà habitual?
    S'ha informat a les families abans de fer-la?
    Tenim entes que no esmassa convenient con els nens nens e en contacte habitual amb le tauletes i demés aparells electronics elect dels 5-6 anys.
    https://www.diariodeibiza.es/cultura/2016/02/05/ninos-deben-pasar-seis-primeros/821340.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,

      A l’escola s’utilitzen diferents metodologies i recursos per tal d’afavorir l’aprenentatge dels infants, i entre aquests recursos hi podem trobar els ordinadors, les pissarres digitals i les tauletes, que ajuden a desenvolupar, entre altres aspectes, l’autonomia personal i els bons hàbits davant les noves tecnologies.

      Pel que fa a les tauletes concretament, a infantil s’utilitzen puntualment per treballar i/o reforçar continguts que s’han treballat a l’aula de diferents maneres.

      Els mestres busquem i seleccionem aplicacions que s’adeqüin a uns objectius concrets i que ens ajuden a tractar conceptes matemàtics, grafisme, la lectoescriptura, entre altres.

      En tot moment hi ha un acompanyament per part de l’adult i s’interactua amb els infants, així que no són activitats que realitzin sols. A més, les activitats són concretes, tancades i amb un temps estipulat que no sol passar dels 15 minuts aproximadament.

      Les noves tecnologies estan molt presents en la societat i des de l’escola s’intenta treure’n profit, ja que és una eina més que tenim al nostre abast, i s’aprofita a més per treballar els bons hàbits d’ús de les TIC amb els infants.

      Esperem que haguem aclarit els vostres dubtes. Per qualsevol cosa no dubteu a parlar amb nosaltres.

      Elimina
  2. Moltes gràcies per l'aclariment i la preocupació que mostreu per que l'educació de les nostres filles i fills.

    ResponElimina